Русенка стана жертва на кражба до подлез

10:58, 15 юли 15 25 298 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Три сигнала за кражби разследват в Първо РУ в Русе, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Русенка е станала жертва на кражба, извършена от неизвестен млад мъж в района на подлеза на бул. Цар Освободител до колежа. Случката се е разиграла около 15 часа вчера следобед в Русе.

62-годишната жена разказала в полицията, че била оставила чантата си на бетонен праг в подлеза. Крадецът грабнал чантата преровил я и взел мобилен телефон и сумата от 370 лева.

Служителите на Първо РУ са започнали разследване по сигнала, образувано е досъдебно производство, извършителят се издирва по даденото от жената описание.

На ул. Цанко Церковски в Русе е проникнато в избено помещение. Престъплението е извършено за времето 11-14 юли т.г.

Според потърпевшия стопанин от мазата липсвали бутилки и туби с различна вместимост, пълни с ракия и вино, както и риболовни принадлежности. Заявената щета е за около 200 лв. По случая е започнато досъдебно производство.

На бул. Христо Ботев в Русе е разбит павилион като с техническо средство е взломена алуминиева врата. Сигнал за случая е подаден вчера от служителка.

Откраднати са цигари – неустановено количество. На място е извършен оглед от дежурна оперативна група и по случая е заведено досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама