Левски от днес е Каварна

11:09, 15 юли 15 25 483 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Левски от днес е Каварна“, това са думи на кмета на Община Левски, Любка Александрова, с които тя презентира стартиращия от тази вечер фестивал за млади рок групи Youth music fest. Той е част от празничната програма за отбелязване на 70-ата годишнина на град Левски.

На брифинг в пресклуба на БТА в Плевен Офелия Кънева, представител на Соник старт, организатор на феста, Любка Александрова, Ернестина Шинова, която ще е водещ, Андрей Слабаков сега в ролята на продуцент, подкрепящ събитието  и Тони Арнаудов, един от менторите разказаха малко повече около музикалното събитие.

Участие ще вземат 16 младежки банди, чиито членове са на възраст от 14 до 21 години. Те са селектирани след предварителен подбор и са от различни градове от страната. Младите рокаджии ще излязат на сцената в Левски като ще изпълнят предимно авторски парчета. Много малко ще са кавърите.

Ментори на участниците в рок феста са Тони Арнаудов, Николо Коцев и Славчо Николов.

Началото на концертите ще е тази вечер от 18 часа с официално откриване на феста на сцена пред Общината. Вторият фестивален ден също ще стартира в 18 часа.

Третият ден, 17 юли, е най-очакван за рок феновете, тъй като от 20 часа на сцената ще се качат Б.Т.Р. и Джон Лоутън. С изпълненията си те ще подкрепят младите рок изпълнители на България.

Малдежкият рок фестивал е част от националната кампания на Соник старт - ТОЛЕРАНТНОСТ „Равни под слънцето“.

Входът за всички концерти е свободен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама