Нови две посегателства над возила в Русе

11:18, 15 юли 15 25 264 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Два сигнала за кражби от превозни средства разследват във Второ РУ в Русе, информират от Областната дирекция на МВР в Русе.

Първото деяние е станало вчера сутринта. На 14.07.2015 г. за времето от 10:45 до 10:50 ч. в русенския кв. "Чародейка", на ул. Филип Станиславов, близо до автобусната спирка срещу бл. 403, от спрян товарен камион "Скания" е извършена кражба.

От кабината на камиона е отнет мобилен телефон марка "Леново" с бял корпус. Престъплението е извършено докато водачът отскочил до близката закусвалня, оставяйки кабината отключена.

По случая е заведено досъдебно производство.

Сигнал за другата кражба е постъпил вчера следобед. Водачът на товарен автомобил “Пежо Бипър” е заявил във Второ РУ, че кражбата му е извършена за времето от 16:50 до 17:10 часа, докато е оставил возилото на паркинга на Мести данъци и такси на ул. Котовск.

При огледа се е установило, че в превозното средство е проникнато след взлом на ключалката на шофьорската врата. По данни на потърпевшия е отнета синя платнена чанта с пари в размер на около 2000 лв в монети, 260 лв в банкноти и черно портмоне с 30 лв, документи и банкови карти.

По случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама