Спипаха мъж с огромно количество алкохол зад волана от с. Извор

12:43, 15 юли 15 25 277 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
58-годишен мъж от село Извор e заловен от служители на гранична полиция с 3,47 промила алкохол зад волана, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас. Полицаите направили проверка на пияния водач около 16:00 часа вчера на разклона за село Извор.

При една от обичайните си проверки служители от Граничен полицейски участък – Малко Търново забелязали лек автомобил „Опел Астра”, с бургаска регистрация, да криволичи по пътното платно. На разклона за с. Извор, общ. Бургас автомобилът изведнъж спрял и служителите видели, че водачът е отпуснал главата си назад.

Полицаите веднага разбрали, че шофьорът е употребил сериозно количество алкохол, тъй като навсякъде около него се носила остра миризма на спиртна течност. Пристигналите на място служители от сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас, установили че шофьорът на автомобила е 58-годишния Георги Караиванов от с. Извор. При теста с дрегер, апаратът отчел 3,47 промила концентрация на алкохол.

Пияният водач обаче отказал да даде кръвна проба за химичен анализ.

Караиванов е задържан е за срок от 24 ч. По случая в Четвърто Районно управление – Бургас е образувано бързо полицейско производство.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама