Дани Каназирева: Не се страхуваме от Тотев

13:24, 15 юли 15 / Политика 25 275 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Не се страхуваме. Ще продължим да разпространяваме из целия град своите позиции, така както сме го правили години наред – с плакати, стикери, социални мрежи и др." Това заяви лидерът на "Съюз за Пловдив" Дани Каназирева.

Повод за изказването й стана заповед на кмета Иван Тотев да бъдат свалени билбордовете с лика на Дани Каназирева и послания за управлението на Пловдив. Кметът се позовава на Изборния кодекс, който забранява поставянето на предизборни агитационни материали извън предизборната кампания.

"Винаги действаме открито и смело с лицата си. Не разпространяваме анонимки. Това, което ще кажем, го казваме от наше име. В Пловдив обаче границата се прекрачи", категорична е Каназирева.

"Решихме да уважим позицията на кмета и сменихме нашите послания. Тези послания са всичко, което ние сме внасяли години наред като предложения в Общинския съвет. Защо тогава не ни издадоха заповед?", пита лидерът на "Съюз за Пловдив".

"Къде в посланията ни има агитация? Познавам закона и смело заявявам, че в тях няма такова нещо", категорична е тя.

"Когато внесохме предложения за "Такса смет" и "Данък МПС", тогава защо не изкара заповед да спре и материалите в медиите. Предложенията ни, които са в полза на пловдивчани, явно за Тотев това са предизборни", допълни Дани Каназирева.

"Казали ли сме нещо за това, че се издава вестник за Тотев с парите на пловдивчани? Обслужват личната си кампания и то с наши средства", заяви Каназирева.

"Ако до вчера Тотев беше безличен, сега поведението му е арогантно, грубо и нагло. Той не е собственик на града ни. Пловдив ще го има и след него",  каза в заключение лидерът на "Съюз за Пловдив".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама