Агенцията за приватизация продава имот в разградското село Побит камък

14:19, 15 юли 15 25 400 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол обяви публичен търг за продажба на имот – частна-държавна собственост с предоставени права за управление на Областния управител на област Разград, съобщиха от агенцията. Поземленият имот е с площ 10 300 кв. м, намиращ се в разградското село Побит камък, заедно с построените в него 8 сгради. Това са училище на 3 етажа със застроена площ 700 кв. м, общежитие на 2 етажа със застроена площ 229 кв. м, пералня със застроена площ 29 кв. м; склад с  площ 48 кв. м; резервоар за нафта към кухня с площ 15 кв. м, резервоар за нафта към парно със застроена площ 25 кв. м, тоалетна към училище със застроена площ 32 кв. м и тоалетна към общежитие с площ 15 кв. м

Началната тръжна цена е 250 000 лева без  ДДС.

Търгът ще се проведе на 29 юли от 11 часа в сградата на АПСК. Срокът за закупуване на тръжна  документация е 24 юли в стая 515 на Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол, а цената на тръжната документация е 500 лева.

Имотът се намира в регулационните граници на Побит камък, в централната част, срещу православната църква. Разположен е в урбанизирана територия, с изградени водоснабдителни и енергоснабдителни мрежи и съоръжения. Има изградена улична мрежа, осигурен е достъп до имота.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама