Посрещат фенове с транспарант „Община Разград желае успех на ПФК “Черно море“

14:29, 15 юли 15 / Любопитно 25 350 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Транспарант с надпис „Община Разград желае успех на ПФК “Черно море“ поставиха днес служители на общинското предприятие „Паркстрой” на входа на Разград. Плакатът е с размери 2.5 на 1.6 метра и е поставен на 12-метров пилон до отбивката към Разград от пътя Варна-Русе.

 Директорът на предпирятието Иван Борисов заяви, че подобно пожелание, криещо в себе си и малка закачка е инициатива на общинското предприятие, подкрепено и одобрено и от общинската администрация в лицето на кмета Денчо Бояджиев.

Иван Борисов обясни, че независимо от снощната загуба на “Лудогорец” от молдовския „Милсами” разградчани имат искреното желание и най-добри чувства към феновете на „Черно море” от Варна не само да посетят срещата, но и да се почувстват, че са в приятелско настроени среди.

Борисов заяви, че зад този плакат се крие голям труд, амбиции и воля като припомни, че по време на правителството “Орешарски” Общината и областната управа са настоявали за отпускане на средства по инвестиционната програма „Региони в растеж” за модернизацията на стадион „Лудогорец Арена”. “Част от тези средства бяха вложени в строежа на новата трибуна „Моци” с цел именно да има възможност стадионът да отговаря на изискванията на ФИФА и УЕФА и да приема и други български отбори, които представят страната в евротурнири”, коментира Борисов. Той посочи, че това вече е постигнато и именно заради този първи за града момент разградчани отправят послание с най-добри чувства и приветствие към всички, които ще дойдат утре на мача „Черно море“-Варна - „Динамо“-Минск.

Борисов изрази надежда, че не само отбори от страната, но и такива от чужбина ще пожелаят да реализират срещите си на стадиона в Разград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама