Кандидатите за Медицинския колеж във В. Търново могат да подават документи от 30-ти юли

14:54, 15 юли 15 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Велико Търново приема от есента за обучение първите медицински сестри и акушерки в новооткрития филиал на Медицински университет - Варна.

От учебната 2015/2016 година по изричното настояване и с активната подкрепа на кмета на общината Даниел Панов в град Велико Търново се разкри Филиал на Медицински университет – Варна с прием и обучение на 20 акушерки и 20 медицински сестри.

Кандидатите за тези специалности ще могат да подават документите си за кандидатстване, както онлайн от 30-ти юли до 8-ми август включително на адрес: http://www.mu-varna.bg/BG/online-ksk-2015, така и на място във Филиала от 4 до 8 август включително (Велико Търново, ул. „Михаил Кефалов"  № 2 (Хуманитарна гимназия), ет. 3, стая 313), от където ще могат да закупят кандидатстудентския комплект документи.

На 12-ти август в сградата на Филиала ще се състои приемният изпит - тест по биология. За всички кандидати, които имат нужда от допълнителна подготовка за предстоящия изпит, на 1 и 2 август от 8.30 часа в сградата на Филиала, Медицински университет - Варна организира кандидатстудентски подготвителен курс по биология.

До края на месец  юли на тел.: 0888/622 868 всеки, който желае, ще може да се запише за курса. Таксите ще бъдат съответно 80 лв. - за подготвителния курс, 60 лв. - за приемния изпит и 5 лв. - за подаването на документи (ако е онлайн), като задължително условие е сумите да бъдат преведени от името на кандидат-студента и/или в платежното нареждане да фигурират трите му имена и ЕГН. Таксите могат да бъдат преведени и като общ превод.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама