Пенсионери от Белене се готвят да гостуват в „Шоуто на Слави“

17:42, 15 юли 15 / Любопитно 25 407 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пенсионери от Белене се готвят да гостуват като публика в „Шоуто на Слави“. Това е една от заложените за изпълнение задачи от членовете на Пенсионерски клуб „Надежда “ в крайдунавския град. Гостуването в шоуто ще бъде съпроводено с екскурзия до столицата.

Предстоящите цели на пенсионерския клуб са били обсъдени по време на годишно-отчетно събрание, проведено в стола на Домашен социален патронаж, информира Ралица Господинова, пресаташе на местната управа в Белене. Гости на събитието са били кметът на Община Белене Момчил Спасов, секретарят Яна Илиева, Виолета Огнянова - областен председател на „Съюза на пенсионерите 2004” - Плевен и Ангел Кузев - дългогодишен член на Областния съвет на „Съюза на пенсионерите  2004” - Плевен.

За председател на събранието е бил избран Георги Трушков, а за протоколчик - Пенка Арнаудова. Отчет за дейността на ПК „Надежда” за периода 13 юли 2014 - 13 юли 2015 г. е докладвала Бистра Кралева, председател на клуба.

Славка Митева е обобщила какво подготвят до края на годината пенсионерите от „Надежда“. Освен екскурзията до София, възрастните хора ще продължат честванията на рождените и именни дни на членовете на Клуба, подготвят среща със съпругата на поета Дамян Дамянов - Надежда Захариева, както и излет в околностите край Белене. Пенсионерите от „Надежда” ще се включат в традиционното почистване на града в началото на септември, а хóра към Клуба ще е част от концертната програма за празниците на Белене.

В ПК „Надежда” - Белене членуват над 100 души. Годишният членски внос е в размер на 5 лева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама