"Камера" опроверга информацията, че Митовски няма да е продуцент на "Под прикритие"

19:26, 15 юли 15 / Култура 25 1951 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Продуцентска къща „Камера“ ще бъде копродуцент на 5-ия сезон на най-касовия български сериал „Под прикритие“. Бюджетът за създаването на 12 нови серии беше одобрен от БНТ още миналия месец. В момента екипът на сериала е на етап подготовка, а кастингите за новия сезон започват съвсем скоро. Това съобщиха от пресцентъра на „Камера“ в интервю за София topnovini.bg.

Екипът на „Камера“ категорично опроверга информацията в медиите, че заради финансовите проблеми на продуцентската къща Димитър Митовски и Димитър Гочев няма да бъдат копродуценти. Те отрекоха твърденията, че националната телевизия се опитва да смени „Камера“ със свой продуцент от Студия „Екран“.

„Новият сезон ще бъде чисто продуцентски, както са били и предишните четири. И БНТ, и „Камера“ ще бъдат продуценти на петия сезон на „Под прикритие“, заявиха от „Камера“.

Това не е единствената некоректно поднесена информация в медиите към продуцентите Димитър Митовски и Димитър Гочев, обясниха от продуценската къща. Те подчертаха, че плащат на актьорите, с които работят, в срок и няма никой ощетен.

„Ние отдавна заявихме официалната си позиция, но нещата, които се пишат в някои медии, че на актьори като Михаил Билалов, Захари Бахаров и Мариан Вълев не им е платено са пълни глупости. Това не е вярно, още по време на сериала всичко е изплатено“, обявиха от "Камера".

Извън конфликтните теми, успяхме да измъкнем съвсем малко информация за предстоящия нов сезон на хитовия сериал. Самият екип е в трескава подготовка за снимките, които ще започнат до края на годината.

„В момента сме на етап Библия - носиш си материала, пише се сценария, вече сме в края на подготовката. Започваме съвсем скоро кастинги и се подготвяме за снимките“, добавиха от продуцентската компания.

От „Камера“ обаче не издават датата, когато ще започнат снимките на „Под прикритие“ 5, нито в кои градове ще се проведат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама