Благоустрояват 3 паркови пространства във Велико Търново

08:32, 27 юли 15 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Предстои началото на  строително-монтажните работи в 3 паркови пространства в старата столица по проекта „Град Велико Търново – зелена и достъпна балканска столица на културния туризъм”, съобщава кметската администрация.

Общата цел на проекта е чрез подобряването на физическата и жизнената среда на град Велико Търново да се повиши качеството на живот и да се осигурят нови възможности за икономическо и социално развитие. 

Ще бъдат благоустроени парковите пространства на ДКС „Васил Левски”, „Никола Габровски”, където ще се извърши реконструкция на детска площадка, изграждане на ограда и поливна система, ремонт на съществуващата тоалетна с външно ВиК” и на парк „Бузлуджа”, който ще претърпи реконструкция на алейна мрежа и изграждане на поливна система.  

Сроковете за изпълнение започват да текат след възлагане на работите с възлагателно писмо.  Подготвени  са  възлагателни писма за започване изпълнението по сключените договори с избраните изпълнители. Дейностите ще стартират с подписване на протокол за откриване на строителната площадка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама