Kasabian поръчали каравана, за да посрещнат изгрева в Бургас

10:48, 27 юли 15 / Любопитно 25 339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Британската банда Kasabian, която ще бъде хедлайнер във втората фестивална вечер на SPIRIT of Burgas, е отказала хотелската си резервация за 8-ми вечерта и е поръчала огромна каравана, която да бъде паркирана в близост до къмпинга на фестивала. Том Мейгън и компания са поискали да останат във фестивалната зона след края на шоуто, за да се забавляват заедно с близките си приятели Leroy Small (DJ SS) и Danny Byrd, които поемат нощната щафета на Main stage, като част от The World of Drum and Bass. Караваната трябва да е заредена с енергийни напитки, много бира, разнообразни храни и задължително да разполага с микровълнова фурна.

Организаторите разкриват, че британците изключително много се вълнуват, че ще пеят на морския бряг и разпитват за времето, температурата на водата, в колко часа настъпва изгрева, дали плажът е охраняема зона или плуването е свободно за всички.

"Рядко ни се отдава възможност да пеем на фестивали, на които морето е на метри от сцената. Смятаме да вземем максимума от това, което България предлага и дори да посрещнем изгрева там. Всички ни казват, че е много красиво", коментира Sergio. На следващата вечер Kasabian ще трябва да бъдат в Румъния, където имат участие на по-малък фестивал.

ВИП билетите за втория ден са почти разпродадени и така в мрежата за продажба ще останат само стандартни билети на цена от 60 лева. Билетите за целия фестивал SPIRIT of Burgas са на цена от 180 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама