Арестуваха съдружника на Стрелеца с килограм кока (обновена)

12:29, 27 юли 15 25 9019 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
35-годишният варненец Пресиян Илиев е задържан с цял килограм кокаин, съобщиха от Окръжната прокуратура в морския град. Специализираната полицейска акция е реализирана на 24 юли, петък, в района на "Макдрайв", научи Topnovini.bg. 

При претърсване в управляван от дилъра товарен автомобил са намерени и иззети електронна везна и бяло прахообразно вещество. При последвалия обиск в дома на варненеца е конфискуван още бял прах. Направената експертна справка установила, че се касае за кокаин с тегло малко над един килограм.

Мъжът е привлечен като обвиняем за държане на наркотици в особено големи размери без надлежно разрешително и с цел разпространение. Пресиян Илиев по прякор Алармата е задържан за 3 денонощия с постановление на прокуратурата.

Във вторник от държавното обвинение ще внесат искане в съда за определяне на постоянна мярка за неотклонение  "задържане под стража” на наркодилъра, който според източници на Topnovini.bg от 15 години работи в съдружие с небезизвестен във Варна наркобос по прякор Стрелеца. На тяхно подчинение са дилъри, познати с прозвищата Дюлгера, Каратиста, Рошавия, Копитото и др.

Процесуално-следствените действия продължават под ръководството на Варненската окръжна прокуратура.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама