Бургазлията Кристиян Киров обра златните медали по джетски в Царево

16:06, 27 юли 15 / Спорт 25 485 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бургазлията Кристиян Киров отново показа високата си класа и обра златните медали в най-атрактивните категории от националния шампионат по джетски, който се проведе в Царево. Киров, който е шампион на България и за изминалия сезон, бе най-бърз в дисциплините Runabout до и над 200 к.с., масовия старт в категория Runabout, както и в суператрактивната категория Enduro Runabout.

Бургазлията е състезател на „Съни Бийч Джетски Рейсинг“. След състезанието той заяви, че през този сезон отново има амбиции да участва на Световното първенство в Тайланд през декември. Неговия съотборник Марио Михалев също се представи на високо ниво, като грабна златото в дисциплината Прав Джет, а в останалите категории спечели още четири медала.

Домакините от Клуб „Василико“ в Царево се представиха на много добро ниво, що се отнася до организация, и са категорични, че и през следващата година най-бързите пилоти заедно с техните джетове отново ще акостират в южния град.

Следващите състезания от националния шампионат ще бъдат в Балчик в средата на август и в Приморско в края на същия месец. Черешката на тортата този сезон ще бъде Балканското първенство, което ще се проведе в Слънчев бряг на 12 и 13 септември и ще събере най-добрите състезатели по джетски на Балканите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама