Всички училища и детски градини в София санирани, ако БСП спечели изборите

19:06, 27 юли 15 / Политика 25 309 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Всички училища и детски градини в София ще бъдат саниарни в рамките на един мандат, ако БСП спечели изборите в столицата. В това увери водачът на общинската листа на левицата в столицата Калоян Паргов.

Пред БНТ той уточни, че е важно да се заложат конкретни действия, които трябва да бъдат изпълнени в периода на управление. Подобна мярка в кампанията на БСП ще бъде и асфалтирането на малките улици в крайните квартали.

„София е брошката във витрината на ГЕРБ. Тя е сърцето на тази партия и именно от тук трябва да тръгне падението ѝ“, добави Паргов.

От своя страна кандидатът на БСП за кмет на София пров. Михаил Мирчев обяви, че има няколко варианта да определи изборите за успешни.

„Първо, Йорданка Фандъкова трябва да отиде на балотаж. Второ, на този балотаж да съм аз, което означава, че ще сме победили Реформаторския блок. Трето, да вкараме колкото се може повече общински съветници – гоним числото 20“, обяви Мирчев.

Според Паргов за последните 10 години, в които столицата се управлява от ГЕРБ, бюджетът се разпределя за определени обекти, които са почти едни и същи. Като пример той даде няколкото ремонта на „Цариградско шосе“, ремонтите на бул. „Брюксел“ и „Витошка“ и др. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама