„Русенският университет– моят избор за бъдещето“ е темата на конкурс за есе

06:48, 07 мар 16 25 321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Русенският университет – моят избор за бъдещето“ е темата на конкурса за есе, който обяви висшето училище, съобщават от РУ "Ангел Кънчев". Поводът е Денят на отворените врати на Русенския университет.

В конкурса могат да се включат зрелостници, които да споделят очакванията си от обучението и бъдещото си професионално и личностно израстване, какво би ги стимулирало да учат в Русенския университет и как си представят хода на учебния процес, доколко важни са преподавателите и средата за развиване на творческите заложби, могат ли да се съчетават науката и свободното време.

Тримата най-добри автори ще получат награди в Деня на отворените врати на Русенския университет на 16 март 2016 г. (сряда), а добре представилите се в конкурса дванадесетокласници ще получат сертификати.

Отличените текстове ще бъдат публикувани във вестник „Студентска искра“, официалната страница на Русенския университет и профила на университета във Фейсбук.

Правила за участие: Дължина на есето до 3 (три) страници А4, шрифт Times New Roman, големина – 12; Краен срок: 16 март 2016 г. (сряда) до 11 часа; Творбите ще се приемат по електронна поща: [email protected], а могат да се предадат лично на представителите на щанда Прием нови студенти в Деня на отворените врати;

Участниците задължително трябва да посочат трите си имена, електронна поща, пощенски адрес и телефон за връзка, съобщават още от РУ "Ангел Кънчев". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама