„Здравница Санмарина“ в Поморие отново на тезгяха, този път за 3,3 млн. лв.

07:32, 07 мар 16 25 706 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Балнео комплексът „Здравница Санмарина“ в Поморие отново излиза на тезгяха, показа проверка наTopnovini.bg. Публичният търг е обявен от частния съдебен изпълнител Таня Маджарова. Този път той стартира от 3 308 422.50 лева. Това показва, че има увеличение на цената с над 200 хил. лв., след като предният път тя бе 3 083 254.48 лв.

Причината за продажбата на балнео комплекса са дългове към „Токуда Банк“ на фирмата „Здравница Санмарина“ ООД, чийто управител е руската бизнесдама Елена Шилова. Същата е директор на транспортно-логистичната компания „ВТС-Регул“, притежава и хотел в Санкт Петербург.

Балнео комплексът се намира на 10 метра от морския бряг. Той е предназначен за лечение на хора с двигателни затруднения, наблюдавани от специалисти по рехабилитация. От услугите му се възползват най-вече клиенти от Русия.

Имотът е разположен на терен от 47 903 кв. м. Състои се от 6-етажен хотел, 4-етажна курортна сграда със сутерен – учебен център и почивен дом, спортна база със закрит плувен басейн, сграда за енергопроизводство и магазин за промишлени стоки. Върху имотите има вписана ипотека и възбрана в полза на взискател.

Кандидатите да се сдобият с имота могат да подават оферти до 24 март тази година в Районния съд в Поморие. Евентуалният купувач ще бъде обявен на следващия ден в 12:15 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама