Обявен за издирване опита да блъсне патрулка в „Меден рудник”

08:10, 07 мар 16 25 390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
38-годишен мъж, обявен за издирване, опита да блъсне патрулка в бургаския комплекс „Меден рудник”, съобщиха от полицията. Случката е станала на 3-ти март около 02:30 часа в района до блок 92.

Служители от Четвърто Районно управление – Бургас подали светлинен и звуков сигнал за спиране на лек автомобил „Мерцедес А 140”, с бургаска регистрация. Той е бил управляван от 38-годишния Д. М., който е обявен за общодържавно издирване от 19 февруари тази година от Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” – София, с мярка задържане и привеждане в ареста.

Д. М. не се подчинил на полицейските разпореждания . Шофирайки, тръгнал срещу полицейския автомобил, като направил опит да го блъсне челно. След това с висока скорост се е насочил в посока паркинга на бл. 126, където изоставил автомобила и побягнал в посока ул. „Преображенска”.

Полицаите са предприели заградителни действия.  На ул. „Ален мак” до дом №13, въпреки яростната съпротива, оказана от Д. М., той е бил задържан и приведен в сектор „Арести” - Бургас.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама