Шести пореден мач без победа за Черно море

08:11, 07 мар 16 / Спорт 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Черно море не успя да победи в шести пореден мач от А група. Моряците стигнаха само до точка при домакинството си на Монтана – 1:1, съобщава arenavarna.com.

През първото полувреме положения за гол създадоха и двата отбора, но нито един от тях не успя да се разпише. На два пъти с пропуски за моряците се отчете Матиас Курьор, а вратарят Георги Китанов спаси опасен удар с глава на Атанас Илиев.

Головата суша напусна Черно море и Монтана в началото на второто полувреме. Първи откриха гостите. В 50-ата минута Иван Стоянов центрира от корнер и Асен Георгиев засече топката с глава в мрежата. Само четири минути по-късно моряците изравниха по идентичен начин. Разписа се Стенио след асистенция на Георги Илиев. Моряците упражниха натиск и в 79-ата минута получиха правото да изпълнят дузпа, след като резервата Валентин Йосков изпревари Георги Ангелов и той го изрита. Ударът на Жоро Илиев от бялата точка обаче бе отразен от вратаря на Монтана Христо Иванов. До края, въпреки всички усилия, варненци не успяха да стигнат до второ попадение.

Въпреки разочароващия резултат срещу Монтана, треньорът на Черно море Никола Спасов остана доволен от представянето на своите възпитаници.

„През цялото време имахме пълно надмощие във всяко едно отношение. Играхме добре и създадохме много положения, но нямахме ден за да вкараме голове, за кой ли път. През второто полувреме след като получихме гол продължихме да играем по същия начин. Всички искаха да победят и се раздадоха, в това отношение не мога да кажа нищо за момчетата. Но за съжаление, това е, има го във футбола“, коментира Спасов пред arenavarna.com.

„Създадохме страшно много положения, изтървахме и дузпа. Не направихме лош мач, липсваха само головете. Отборът стоя добре, атакувахме непрекъснато, но трябва да вкараш повече от съперника за да победиш. Монтана биха два корнера и ни вкараха един гол. Това са фактите. Надявам се още в следващия мач да вземем победа. Нищо друго не ни остава“, допълни наставникът на моряците.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама