Седем души са пострадали при катастрофи през почивните дни, четирима са в болница

09:08, 07 мар 16 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През почивните дни са станали четири пътно-транспортни произшествия със седем пострадали. Приети в болницата са четирима от тях. Двама са настанени в реанимация, един в неврохирургия и един в ортопедия.

Студент от НАТФИЗ е пострадал тежко при катастрофа на 3 март. Младежът е приет в кома, настанен в реанимация с лицево-челюстна и мозъчна травми. Два дни след настаняването, по желание на родителите му, е преместен в Стара Загора. При същия инцидент е пострадал друг студент. Той е настанен в неврохирургия, с комоцио.

70-годишен мъж е в реанимация с травма на глава и счупване на крайници. Състоянието му е стабилно. Той е пострадал при друга катастрофа, заедно със съпругата си. Тя е ортопедичното отделение със счупване на раменна кост и предмишница.

35-годишен мъж от Нова Загора е приет снощи в хирургия с прободна рана, получена при свада. Засегнат е белият му дроб. Пациентът е претърпял операция, състоянието му е стабилно.

През периода 272 души са потърсили спешна помощ в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен. Хоспитализирани са 114 от тях, като неосигурените пациенти са 38. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама