Медицинска сестра и шефка в РЗИ сред кандидатките за „Мисис Бургас 2016“

12:27, 07 мар 16 / Любопитно 25 387 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Медицинска сестра и шефка в Регионалната здравна инспекция са сред кандидатките за титлата „Мисис Бургас 2016“, съобщиха организаторите. Общо 11 са претендентките за короната.

Илияна Попова, която изцяло прилича на холивудската актриса Мишел Пфайфър, е старша медицинска сестра в хирургичното отделение на МБАЛ-Бургас. Председател е на контролната комисия по здравни грижи за Бургаска област. Уверена е в себе си и вярва, че жената има нужда да се впусне в бляскаво приключение.

Под светлините на прожекторите ще се впусне и шефката на отдела за физико-химични изследвания в РЗИ-Бургас Валя Жекова. Тя има личен мотив за участието си в конкурса и лична кауза.

Талантливата бургаска дизайнерка Мая Великова също ще се бори за титлата „Мисис Бургас 2016“. Тя е завършила училището за изящни изкуства в Пловдив, а след това продължава образованието си в Художествената академия отново в града под тепетата. По професия е художник, но афинитетът й към мода я тласка към дизайна на бутикови бални рокли. Мая е успяла да превърне любовта си към модата и изкуството от хоби в професия.

Националната ни и балканска шампионка по плуване също ще мери сили в конкурса за красота. Милена Журова е професионален спортист, но в момента отговаря за сигурността на Летище Бургас.

Калина Калчева е бивш топ модел и носителка на титлата „Мис България“. След дълги години на модната сцена в Милано, решава да се завърне в родината си. В момента е щастливо омъжена майка с ателие за бутикови дрехи. Приема участието си в „Мисис Бургас“ като емоция, която отново иска да изживее.

Сред кандидатките има още служител в отдел „Управление при кризи и сигурността на информацията“ в Община Приморско и бизнес дами. „Мисис Бургас 2016“ ще се проведе на 25 март от 19.30 ч. в комплекс „Атлантис“ в кв. Сарафово.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама