35 катастрофи в Русенско през почивните дни

12:40, 07 мар 16 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През изминалите почивни дни са регистрирани общо 35 пътни инцидента на територията на ОДМВР– Русе. При произшествията няма тежко пострадали хора, леко ранени са трима души.

Вчера, 6 март, около 15:30 часа в Русе на бул. "Цар Освободител", до общински пазар лек автомобил "Мерцедес", управляван от Д.Т. на 25 г., нарушава правилата за дистанция и блъска отзад лек автомобил "Сеат Кордоба", управляван от С. Ж. на 27 г., който от своя страна се придвижва напред и блъска неустановено МПС, което е напуснало произшествието.

В резултат на инцидента е пострадало дете, което се е возело в "Сеат"-а. Момчето е било прегледано в болницата, където му е установена повърхностна травма на главата и след прегледа е освободен за домашно лечение.  

Както вече съобщихме, при друго ПТП дете се размина с уплаха, а жена получи нервна криза. 

Органите на реда уточниха днес, че единият автомобил "Пежо 206" е управляван от неправоспособен водач Т.П. на 25 г. Той навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал челно с движещия се по нея "Опел Корса", управляван от 30-годишната Р.З. След преглед в русенската болница 6-годишното дете и 30-годишната жена са освободени. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама