Потрошиха "Фолксваген", нарязаха гумите на "Форд" в Русе

12:59, 07 мар 16 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Във Второ РУ са започнали разследване на три сигнала за посегателства над леки автомобили в Русе, съобщават от Областната дирекция на МВР. На 3 март е постъпил сигнал за посегателство над лек автомобил БМВ, който е бил паркиран в Русе, на паркинг до блок в жк «Възраждане».

Стопанинът на возилото е заявил, че е открил колата си със следи от взлом. При извършения оглед, от дежурна оперативна група на полицията, е установено, че е направен опит да бъде противозаконно отнет автомобила като е взломена ключалката на предната лява врата и пластмасовите кори в областта на контактния ключ. По случая е образувано дознание.

Друг сигнал за посегателство над лек автомобил е постъпил от стопанин на «Фолксваген Пасат». Той е съобщил, че е открил колата си със счупени стъкла на предна и задна леви врати, на стъклото на багажното отделение, с щети по предно обзорно стъкло, което е напукано и със следи от побитости.

Това е станало докато колата е била паркирана в русенския квартал «Чародейка», в тревните площи до бл. 109. На място е извършен оглед от дежурна група на полицията и по случая е заведено дознание.

Третият инцидент е регистриран на паркинга до блок «Клисура», където е пострадал автомобил «Форд Мондео». Той е бил открит от стопанина си с прободени всички гуми. По този случай също е заведено досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама