2317 свободни места обявиха в детските градини на Варна

17:31, 07 мар 16 25 300 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
2317 са свободните места в първа група в детските градини във Варна за учебната 2016/2017 г., за които могат да кандидатстват родителите на деца, родени през 2013 г. 348 са свободните места в яслените групи към обединените детски заведения, предвидени за набор 2014 г. и 2015 г.

Подаването на заявление и задължителните документи в детските заведения започва от 1-ви април и ще продължи до 10-и май. Няма промяна в правилата за прием в общинските детски градини и яслени групи към ОДЗ, съобщиха от дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна.

За филиала на ЦДГ №4 “Теменужка“ на ул. “Капитан Райчо“ могат да подават документи родителите, живеещи по постоянен адрес и към двата административни района - „Одесос“ и „Младост“. За обявените места за специални групи към ОДГ №9 “Ален мак“ и ЛДГ №20 “Бриз“ ще могат да се подават документи по-късно, извън регламентирания срок.

Изискванията, сроковете и мястото за тяхното подаване ще бъдат допълнително съобщени в детските заведения и на страницата на електронния регистър.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама