Жена почина, след като линейката закъсняла фатално

20:36, 07 мар 16 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Инцидент в близост до Музикалното училище на улица "Оборище" в София. Жена почина след като линейката се забавила над 20 минути. Това разказаха очевидци пред БНТ, които се опитали да помогнат, но без успех.

Те изразиха и сериозното си възмущение от тона на диспечерката, приела сигнала на телефон 112. Случайно преминаващ лекар само констатирал смъртта на жената. Отново свидетели взели телефона й и се обадили на близките. Повече от час след инцидента от Съдебна медицина не бяха прибрали починалата. Не беше ограничен и периметъра, през който преминават основно деца.

“В момента, който пресичахме тази жена се свлече пред нас ето там. Беше жива, свлече се, аз я подхванах. Имаше още сърдечна дейност. Не беше контактна особено, успя да ми стисне пръста. Веднага се обадихме на спешния телефон. 10 минути след това се обадихме пак. Някаква жена много арогантно ни каза, че скоро няма да дойде екип. Екипите дойдоха доста по-късно, тоест някъде мисля, че на 23-тата минута да установят смъртта на жената, която не е страдала от заболявания, и може би можеше нещо да се направи за нея”, каза пред БНТ Ана Топалова, очевидец на случилото се.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама