40% от читателите на Topnovini.bg определят нападките между Борисов и Пеевски като заблуда на обществото

21:16, 07 мар 16 / Политика 25 263 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
40% от читателите ни определят публичните нападки между премиера Бойко Борисов и Делян Пеевски като добър сценарий за заблуда на обществото. Това показва анкетата на София Topnovini.bg, в която са гласували 1156 човека от различни IP адреси. 

Въпросът, който зададохме на читателите си беше: "След публичните нападки между Борисов и Пеевски какво се случва?". 19% отговориха с "все същото", а 15% пък смятат, че това е добър сценарий за заблуда на Европа. Според 9% чрез нападките между двамата се слага край на проекта Пеевски, но е въпрос на време някой друг да заеме неговото място.

8% са отговорили, че е добре, че Европа натиска отвън, за да се случи нещо. 5% са на мнение, че се слага край на модела #Кой и както казва Юнкер "Бойко ще направи всичко, за да отговори на нашите очаквания". 1% от гласувалите вярват, че най-после ще се открие одитният доклад за КТБ. С "нямам мнение" и "друго" са отговорили също с по 1% от участвалите в анкетното проучване на София Topnovini.bg.

Нападките между премиера Бойко Борисов и депутата от ДПС Делян Пеевски тръгнаха след като минисър-председателят спря обществената поръчка за изграждането на Лот 1 и Лот 2 от магистрала "Хемус", в която участие имаше и Пеевски. 

Пред журналисти в парламента депутатът от ДПС заяви, че е хубаво премиерът сега да се погледне в огледалото и да види дали не вижда Прокопиев и кръга "Капитал" в него.   

По време на срещата на Борисов с българите в Лондон пък един от сънародниците ни  попита премиера дали вижда в огледалото Пеевски. Мъжът тогава поиска да знае дали Борисов е прочел статията на германското издание "Шпигел" – "Пеевски: айсбергът на корупцията".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама