10 щастливци ще си тръгнат със смартфон от Мача на звездите

09:59, 09 мар 16 / Спорт 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Зтителите и участниците на баскетболния Престиж Мач на звездите 2016 ще имат възможност да спечелят 10 луксозни смартфона и таблета, съобщиха организаторите и генералният спонсор на Национална баскетболна лига - Виваком.

Припомняме, че за първи път Пловдив ще бъде домакин на събитието , което ще се проведе на 27 март 2016 година в зала "Колодрума".

Първото устройство ще бъде дадено още през следващата седмица, когато приключва гласуването за избор на играчи и треньори на сайта http://www.all-star.bg/glasuvane-2016.Един от далите своя вот с истинска електронна поща ще научи щастливата новина по нея.

Освен това организаторите ще дадат възможност за парична печалба от 10 000 лв. при кош от центъра на някой от привържениците, избран с томбола чрез серийния номер на входния билет.

Билети за събитието могат да бъдат закупени онлайн в мрежата на Ивентим, както и в партньорската мрежа на Ивентим - Бензиностанции ОМВ, "Български пощи", "Технополис", "Техномаркет", касата пред Община Пловдив и Мюзик Център (ул. „Отец Паисий“). В периода до 20 март билетите ще са на промоционална цена от 8 и 5 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама