Радан Кънев: Бойко, който лъже, не е Бойко, който познаваме

10:13, 09 мар 16 / Политика 25 267 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 Бойко, който лъже - не е Бойко, който познаваме.Това са само малка част от лъжите, които премиерът си позволи в това интервю.

Това каза лидерът на ДСБ Радан Кънев в коментар на вчерашното интервю на премиера Бойко Борисов, в което той обвинява партията на Кънев в овладяване на съда и обвързаност с председателя на ВКС Лозан Панов.

Според тъмносиния лидер премиерът Борисов умеел добре да манипулира публиката без да изрича преки лъжи.

„Това бе основното му политическо умение, а неговата загуба лишава България от силен политически лидер – за добро или лошо”, обяви Кънев.

По думите му с Панов са се запознали онзи ден на прием в американското посолство по случай пристигането на новия посланик. „Не го бях виждал преди това дори в съдебна зала“, категоричен е лидерът на ДСБ.

Кънев отбеляза още, че не познава лично председателя на Софийски градски съд Калоян Топалов, въпреки че се е явявал по дела в зала при него.

Кънев коментира и вчерашното решение на Конституционния съд (КС), с което се обявяват за противоконституционни промените в Закона за здравното осигуряване. 

„Не съм запознат с мотивите на КС, но съм изключително разтревожен. Истината е, че за повече от година мнозинството в парламента и правителството имат много малко успехи“, обобщи депутатът и допълни, че основната промяна в България е тази в здравеопазването и ако тя бъде прекършена, всичките им усилия изглеждали безполезни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама