Хванаха пиян автобусен шофьор в Конево

10:56, 09 мар 16 25 691 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Водач на автобус, превозвал работници от шивашка фирма, е установен да шофира след употреба на алкохол, съобщават от Областната дирекция на МВР в Шумен.

По време на специализирана операция в малките населени места, вчера около 17.15 часа на ул.”Христо Ботев” в село Конево за проверка бил спрян водач на автобус “Ден Оудстен” със старозагорска регистрация. Зад волана бил 49-годишният Р.Р. от село Чернооково. След тест с дрегер било изяснено, че управлява с 1, 38 промила алкохол в издишания въздух. Водачът е дал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление във Велики Преслав и е започнато бързо производство.

Още един пиян шофьор е установен от полицаите.

Около 03.35 часа  тази нощ за проверка на ул.”Съединение” в Шумен е спрян водач на лек автомобил Опел “Кадет” с варненска регистрация. Зад волана бил Т.Б./26г./ от града. Тестван е с дрегер, който отчел 1, 36 промила алкохол в издишания въздух. Водачът е дал кръвна проба за анализ, задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление. Започнато е бързо производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама