„Сбъдни промяната в Русе!“ в РБ "Любен Каравелов"

12:15, 09 мар 16 25 308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Събитието днес, 9 март, в РБ „Любен Каравелов“, зала „Изкуство“ е с начало в 17.30 часа. Русенската библиотека ще бъде домакин на инициативата „Сбъдни промяната в Русе“, организирана от Фондация „Заедно в час“.

Програмата за лидерство и професионално развитие е насочена към студенти в последната година от своето образование, както и към вече завършили бакалавърска степен, отличаващи се с постоянство, упорита работа и стремеж към постижения, съобщават от РБ "Любен Каравелов".

Основната идея на организацията е свързана с подобряване на достъпа до качествено образование на децата, независимо от  това кое училище посещават, в кое населено място живеят и какви са финансовите възможности на родителите им.

Целта на дискусията е да се срещнат социално ангажирани хора от Русе и областта, които да споделят идеите си за промяна на образованието във формат „Световно кафене“ – един метод за провеждане на конструктивен диалог. Гост по време на дискусията ще бъде Богдана Денчева - учител по програмата „Заедно в час”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама