Охрана на дискотека преби 23-годишен, той е с опасност за живота

20:05, 09 мар 16 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
23-годишен младеж е с опасност за живота след инцидент в дискотека в "Студентски град" в София, предаде "Нова". По непотвърдена информация младежът е бил пребит от охраната на нощното заведение.

Пострадалият Кирил Тодоров е приет в окръжна болница "Света Анна". Той е в кома с тежка черепно-мозъчна травма и белодробна емболия, обясни директорът на здравното заведение д-р Славчо Близнаков. Пристигналият на място екип на Спешна помощ е констатирал, че по тялото му има следи от удари. 

Боксьорът Кубрат Пулев случайно е бил на мястото на инцидента и е оказал първа помощ на пострадалия, като му е извадил езика. Той разказа, че момчето е било бито от охраната. Според полицията обаче става въпрос за бой между две компании в дискотеката.

Братът на Кирил обясни пред Нова телевизия, че по непотвърдена информация той е бил ударен с бокс от охраната.

"От момента на изнасянето на брат ми до изхода той е бил добре. Нямало е признаци, че ще си глътне езика или че ще изпадне в кома", заяви той.

По думите на управителя на заведението, две компании са се сбили в заведението и са изкарани навън, но охранителите не са посягали на момчето, а точно обратното – именно те са му оказали първа помощ. Кубрат Пулев дошъл по-късно и им помогнал. Охранителите са разпитани в полицията. Гледани са записите от дискотеката, на които не се вижда насилие от тяхна страна, твърди управителят на заведението.

Какво точно се е случило все още не се знае. Няма задържан за инцидента.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама