Определиха треньорите на младежките гарнитури към футболния „Спартак“

07:22, 16 мар 16 / Спорт 25 351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Директорът на детско – юношеската школа на Спартак – Плевен Бойко Цветков определи треньорите на младежките гарнитури към общинския футболен клуб, информираха от пресцентъра на тима.

С негово решение на постовете застъпват както следва: Момчил Челестинов – треньор на юноши старша възраст и на на децата от Футбол 9 , Цветомир Младенов – треньор на юноши младша възраст – U17, Ботьо Ботев – треньор на U15, Илич Митранов – треньор на междинната група /родени 2003 г./, Илия Войнов – треньор на най-малките – Футбол 7.

Ден по-рано Бойко Цветков бе назначен за директор на детско - юношеската школа с решение на спонсора Иван Динов, съобщиха още от Спартак. Цветков е роден на 2 март 1971 година. Кариерата му на футболист протича в Спартак /Плевен/ и Етър /Велико Търново/. С треньорството започва в ДЮШ на ФК Плевен-Атлетик 2004 и Спартак /Плевен/.

През пролетта на 2013 година с мъжкият тим на ФК Сторгозия /Плевен/ печели промоция за участие в Северозападната В аматьорска група. На 15 август същата година обаче ФК Сторгозия провежда свое Общо събрание на което се слива с новоучреденият Спартак и новият клуб получава името ОФК Спартак – Плевен /Плевен/. Цветков е назначен за негов старши треньор и през сезон 2014/2015 отборът му печели първото място в Северозападната В група и се изкачи в Б група.

„Правим първи крачки за истинско възраждане на школата. Заедно с треньорите имаме една цел – да работим за развитието на млади футболни таланти. Имам ясна концепция и правила, които ще следваме. Ще изисквам и добра координация между треньорите от школата и ръководството на клуба. Въпреки лошите терени ще вложим всичко за да имаме положителни резултати в работата“, коментира Цветков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама