"Манастирски ливади" и "Банкя" остават без вода

09:20, 16 мар 16 25 892 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Сливница“ гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сливница“ , по ул. „Средна гора“ от ул. „Сливница“ до ул. „Рила“. Това съобщават от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сливница“ ъгъла с ул. „Средна гора“.

 

Във връзка с подмяна на уличен водопровод и пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Войнишко въстание“ с. Владая , се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Здраве“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Войнишко въстание“ ъгъла с ул. „Здравец“.

 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тодор Каблешков“ кв. „Манастирски ливади“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Тодор Каблешков“ №37, №39, пазар „Борово“ , общежития „Напоителни системи“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тодор Каблешков“ №37.

 

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Върба“ с. Мрамор , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Мичур“, ул. „Кладенчето“, ул. „Върба“, ул. „Папрат“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кладенчето“ ъгъла с ул. „Мичур“.

 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Петър Менджийски“ с. Панчарево , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Петър Менджийски“ от №1 до №12 и по ул. „Васил Левски“ от №1 до №8.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петър Менджийски“ ъгъла с ул. „Васил Левски“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама