16 катастрофи в Русенско за последното денонощие

12:36, 16 мар 16 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През изтеклото денонощие на територията на областта са регистрирани 16 пътни инцидента, съобщават от ОД на МВР- Русе. Както ви информирахме, в една от катастрофите пострадаха четирима тежко.

На 15 март в 14:06 часа е постъпил сигнал за пътен инцидент на главен път І-5 /Русе – Бяла/ км 19+800 с участието на два леки автомобила, при което са пострадали четирима човека. Произшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ - Две могили.

Извършен е оглед на местопроизшествието с участието на автоексперти от РОС, при който е установено, че лек авотмобил «Алфа Ромео» със софийска регистрация, управляван от Д.О. на 26 г., пътуващ в посока Русе и лек автомобил «Шкода Октавия» със софийска регистрация, с водач Ю.М. на 27 г., пътуващ в посока Бяла са се блъснали челно, при което са пострадали водачите и пъниците в колите (24- годишна жена в алфата и 48-годишен мъж в шкодата).

Четиримата пострадали са настанени в МБАЛ - Русе с множество наранявания и фрактури. Причините за настъпване на ПТП са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама