"Фиат" и "Пежо" са обрани в Русе

13:14, 16 мар 16 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вчера в Първо РУ е постъпил сигнал от собственик на лек автомобил «Фиат», който е съобщил, че му е извършена кражба от возилото, докато го е оставил паркирано на ул. Борисова в Русе на 14 срещу 15 март, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Дежурна оперативна група на полицията е извършила оглед на място, при който е установено, че чрез отключване с неустановено техническо средство е проникнато в колата и е откраднат акумулатора марка «Варта» и инструменти. Нанесената щета е за около 200 лева. По случая е започнало разследване, образувано е досъдебно поризводство.

Във Второ РУ също е постъпил сигнал за кражба от автомобил, която е станала в жк «Чародейка» в Русе. В този случай потърпевшият стопанин на «Пежо 106» е заявил, че на 14 срещу 15 март, след като е била отключена една от вратите на колата е открадната декоративна кора с монтираните на нея две тонколони «Сони».

На мястото на произшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията. По случая е започнато досъдебно производство. Заявената щета е за около 200 лв. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама