Пуснаха билети за Чудомировите празници в Казанлък

09:38, 19 мар 16 / Култура 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Започна продажбата на билети за събитията организирани по време на „Чудомирови празници 2016”, съобщиха от община Казанлък. Всеки желаещ да закупи билет за мероприятие от празничната програма може да го направи пред Народно читалище „Искра“ в Казанлък. Билетите са на цени от 5 до 15 лв. за различните културни събития.

Пет лева струва билетът за концертите на Струнен АРТ Квартет в състав: Даниел Трингов - цигулка, Адриана Точева - цигулка, Сифей Уен - чело (САЩ) и Румяна Гавадинова – чело. Толкова ще струва на зрителите и посещението на концерта на студентски танцов ансамбъл „Зорница“.

На цена от шест лева  се продават билетите за концерта на Трио „Тенорите“, а десет лева струва билетът за оперетата „Прилепът” от Йохан Щраус на Старозагорската опера.

Чудомировите празници година ще завършат със спектакъла на Нешка Робева и Влади Въргала  „Разбъркай го - да се оправи“. Цената, на която ще се продават билети за  представлението е 15 лева.

Откриването на празниците ще е на 25 март, в деня на рождението на патрона им- Димитър Чорбаджийски - Чудомир.  Сред проявите са откриване на изложба акварел "Пейзажистът Чудомир",  фестивалът „ Комедиен хит на сезона", конкурси, дискусии, премиери на книги, концерти и т.н

Празничните дни посветени на Чудомир ще завършат на 1 април със спектакъла на  Нешка Робева и Влади Въргала  – „Разбъркай го - да се оправи”

   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама