18-годишна грабна приза "Мис Югозападна България"

10:12, 27 мар 16 25 533 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мариела Николова е тазгодишната носителка на приза "Мис Югозападна България". 18-годишната чаровница получи короната си лично от Ирина Папазова, лицензиант  "Мис България". Третото място в конкурса бе отредено за Натали Николова, а второто - за Соня Толева.

По време на изисканото парти бяха избрани и носителките на наградите "Мис Петрич", "Мис Сандански", "Мис Кресна" и "Мис Благоевград". За доброто настроение на гостите се погрижи поп звездата Любо Киров, а водещ на церемонията бе Атанас Михайлов. Последният етаж на Largo Mall се превърна в холивудски декор благодарение на топдизайнерите Соня Атанасова и Силвана Данаилова.

Конкурсната вечер се състоя от три кръга - дефиле по ежедневно облекло, дефиле по бански костюми и дефиле по официални тоалети. Деветте претендентки за титлата затрудниха изключително много журито. В ролята на журиращи влязоха носителката на множество призове в световни конкурси по красота Наталия Гуркова, Ирина Папазова, шестата по красота в света Жени Калканджиева, "Мис България 2015" Марина Войкова, естетичният дерматолог д-р Петрана Каляшева, продуцентът Денис Касъмов и други. 

Организатор на най-престижния моден конкурс в Югозападна България е Ана Палашева - собственик на марката "Мис Югозападна България" и управител на моден бутик в Благоевград в партньорство с Димитър Димитров - собственик на най-новата кастинг агенция в Пиринско. 

Тази година конкурсът бе с благотворителна цел. Събраните средства от покани ще бъдат дарени за изграждане на център за жени - жертви на насилие с подкрепата на Община Благоевград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама