Полицаи прибраха четирима тийнейджъри от дискотека

13:09, 27 мар 16 25 326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четирима тийнейджъри са били отведени в полицията, след като били намерени в дискотека в централната част на Варна през нощта. На родителите им са съставени актове по Закона за закрила на детето, тъй като пуснали непълнолетните си отрочета да се забавляват без придружител.

В акцията на униформените из нощните увеселителни заведения се включили и служители на други институции с контролни функции, съобщиха от областната дирекция на МВР. При проверките са съставени още  2 акта по Закона за българските лични документи, изготвени са 2 предупредителни протокола по Закона за МВР, както и 2 констативни протокола по Закона за частната охранителна дейност. Не са установени лица, ползващи охрана и ескортиращи автомобили при движение из града. 

За последното денонощие служителите на „Пътна полиция” са проверили 185 автомобила. Четирима души са заловени да шофират след употреба на алкохол, други четирима са хванати без книжка. Общо констатираните нарушения на Закона за движение по пътищата са 81, съставени са 22 акта и 36 фиша.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама