Деца от Приморско подреждат шеговита изложба по случай 1-ви април

16:22, 27 мар 16 / Любопитно 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жителите на Приморско ще посрещнат Международния ден на хумора и шегата – 1 април с детска изложба на тема „Шегата в ежедневието“, съобщиха от местната Община. Експозицията ще съдържа смешни рисунки и карикатури. Те ще бъдат подредени в Историческия музей в морския град. Откриването на изложбата ще се състои утре (28 март).

Малчугани от община Приморско ще развихрят своите художнически способности и чувство за хумор на лист хартия, за да сътворят комедийната изложба. Тя ще украси и залата на културния дом, където освен с детските рисунки, посетителите ще имат възможността да се запознаят и с интересна презентация за „Хитър Петър", „Работната мецана", „Принципите на шопа" и други стихове и разкази с шеговит характер. Мултимедийното шоу, илюстрирано със снимки и озвучено с тематична музика, е подготвено от представителите на Историческия музей.

Изложените археологични експонати от историческото наследство на курорта също ще могат да бъдат разгледани, а тези, които се интересуват от историята на артефактите, ще получат подробна информация от служителите на музея.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама