Награди от „Звездици за Лора” за певци от Търговище

12:06, 05 апр 16 / Култура 25 305 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С две награди и дипломи за добро представяне се завърнаха талантите на Школата по естрадно пеене към Младежки дом-Търговище, с ръководител Кремена Кряколова от  ХII Национален конкурс за изпълнители на популярна песен „Звездици за Лора”- Свищов. Музикалният форум се провежда в памет на Лора Николова, едно от децата, които загинаха през 2004 г. в река Лим.

"В първа възрастова група от 5 до 9 години в конкурса участваха Дафне Мустафа и Ралица Дилова. Двете момичета са на 7 години, занимават се с пеене при мен от 4 месеца и за тях това беше абсолютен дебют на конкурс за изпълнители. Много съм доволна от това как изпълниха своите песни. Справиха се на ниво в група от 38 изпълнители. Получиха диплом за добро представяне", сподели Кремена Кряколова.

В четвърта възрастова група, от 16 до 19 години, школата представиха Иван Гайдаров и Рая Христова. Иван бе класиран на второ място, а Рая спечели трета награда. "Участниците в групата бяха 26 и повечето от тях пееха на много добро ниво. Много съм доволна от представянето и на двамата. Получихме много поздравления за представянето им и за мен като ръководител от журито, в което оценки даваха Маргарита Хранова, Мими Иванова, Андрей Дренников, Мая Райкова, Дориана Генова, Мирослав Станчев”, разказа Кряколова. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама