Издирват трима за побоя над шеф в "Св. Анна"

12:45, 05 апр 16 25 304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Органите на реда издирват трима заподозрени за побоя над професор Стефан Станчев – началник на Клиниката по ортопедия и травматология в УМБАЛ „Св. Анна“ – София, нанесен тази сутрин в ж.к. “Белите брези” в столицата. Това съобщи зам.-главният секретар на МВР Георги Арабаджиев.

“Провежда се многоаспектно разследване и се установява дали преди е имало опити за физическа интервенция за нарушаване целостта на лицето”, разясни висшият полицай.

Той уточни още, че има информация, че преди време е имало опит за побой, но д-р Станчев не е подал сигнал. “В момента професорът не е в състояние да обясни мотивите за нападението, тъй като е в медицинска операция. Разговаряли сме с негови близки. Имаме насоки. Преките и непосредствени извършители са три лица. Не бих искал да влизам в подробности за версиите, които разследваме”, каза още зам.-главният секретар на МВР.

Според министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова такива престъпления могат да превантивно да се предотвратят чрез система от мерки. “Опитваме се да подобрим средата”, обеща тя.

Към момента професор Станчев е настанен в "Св. Анна". Прави се опит да се спаси окото му.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама