Хванаха тестостерон на Капитан Андреево и анаболи за секс

13:17, 05 апр 16 25 530 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Контрабандни анаболни стероиди откриха и задържаха  митническите служители на „Капитан Андреево" при проверка на влизащ в страната пътнически автобус с турска регистрация. Шофьорът и всички пътници обявили, че не пренасят стоки или валута за деклариране.

При последвалата щателна митническа проверка,  в отделение извън стандартното багажно на автобуса, митническите служители намират кашони с лекарствени продукти.  Открити са фабрични опаковки на общо 1 280 ампули и стъклени флакони с различни разтвори на медикаментите „Decabol", „Susteron", „Testosterone", „Sustaject", „Trenmixject" и още 6 разновидности на медикаменти, предназначени за увеличаване на мускулна маса и изгаряне на мазнини. Част от лекарствените продукти са с приложение освен за натрупване на мускулна маса и за повишаване на потeнтността. Установено е, че лекарствените продукти са собственост на двама пътници, български граждани, които заявили, че само ги пренасят в услуга на свои познати.

Контрабандно пренасяните медикаменти са иззети, а на двамата пътници са съставени актове по Закона за митниците.

Анаболните стероиди са много опасни за здравето,както ако не се приемат по лекарско предписание, така и при продължителна употреба, която води до физиологични и психични последици.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама