Огнян Първулов се отказва от директорския пост на ТВ „Шумен”

15:48, 05 апр 16 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Огнян Първулов, който спечели конкурса за директор на общинската телевизия „Шумен” се отказа от поста, научи Topnovini.bg от свои източници.

Първулов е обявил решението за отказа си в телефонен разговор, но все още не е изпратил писмено уведомление. В момента тече двуседмичният срок, в който спечелилият конкурса кандидат трябва да подпише договор за поста.

Ако това не се случи, след изтичането на срока, общината ще следва процедурата по Кодекса на труда, според която се предлага на класираният на второ място да подпише договор за управление, съобщиха от кметството.

Topnovini.bg припомня, че Огнян Първулов спечели конкурса за директор на ОП “Общински медиен център” – Шумен в надпревара с другия участник Валентин Захариев.

Двамата представиха разработени в писмен вид програми за развитие на телевизията за период от три години и защитиха идеите си за бъдещето на медията в събеседване с членовете на комисията с председател зам.-кметът по образованието Найден Косев.

Комисията класира на първо място Огнян Първулов, който получи общ среден резултат – 5.83 от оценките в двата тура на конкурса. Валентин Захариев бе класиран на второ място със среден резултат 5.00.

От 2009 година Огнян Първулов е директор на Радио Видин, регионална радиостанция към БНР. Преди това 11 години е работил в Радио Шумен, от които четири като главен инженер.

Огнян Първулов е инженер по образование. Завършил е МЕИ – Варна, специалност радио и телевизионни технологии.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама