Деси Тенекеджиева и Миро ще представят артпроект в кино "Космос"

17:33, 05 апр 16 / Култура 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Деси Тенекеджиева и Миро ще представят нов артпроект в култовото пловдивско кино "Космос", съобщиха организаторите на събитието.

"Живот като на кино" е артпроект на Фондация "Стоян Камбарев" и събира в едно музика, кино и художествена фотография, като дава поле за изява на над 100 както утвърдени, така и млади артисти, музиканти, художници, фотографи, които Фондацията подкрепя.

Публиката ще може да се наслади на изпълнението на Деси и Миро на 8-ми април от 19 ч. като входът за събитието е свободен. Изложбата с художествена фотография ще продължи до 15-ти април.

Музика от филмите: "Кабaре" и "Ах, този джаз" на Боб Фос, "Списъкът на Шиндлер" на Стивън Спилбърг, "Циганско време" и "Ъндърграунд" на Емир Кустурица, "Закуска в Тифани"на Блейк Едуардс, "Магьосникът от ОЗ" на Виктор Флеминг,ще звучи по време на концертите. Единствената българска филмова песен, включена в проекта е на незабравимата Мария Нейкова от шедьовъра "Козият рог" на Методи Андонов.

" Няма как да подминем любимия Пловдив, като бъдеща европейска столица на културата. Това ще е последният ни концерт от поредицата, която направихме. Навсякъде бяхме изключително топло посрещнати от публиката, която препълни всички зали. Целият екип заедно с Миро, страхотните ни млади певци Mr. VOG и Весела Янева и музикалният бенд начело с маестро Страцимир Павлов, сме много щастливи от големия успех на този толкова интересен експеримент ", коментира Деси Тенекеджиева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама