Постановката „Духът на любовта” – тази вечер на разградска сцена

06:59, 14 апр 16 / Култура 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Постановката на Пловдивския драматичен театър "Духът на любовта" гостува тази вечер от 19 часа на сцената на Общинския културен център в Разград.

Пиесата е по текст на Нийл Саймън, а режисьор е Андрей Калудов. Сценографията и костюмите са дело на Петър Митев, а музикалното оформление и мултимедия на студио Тангри. В ролите зрителите ще видят младата актриса Радина Думанян, която играе д-р Биляна Захариева в нашумелия български сериал „Откраднат живот“, Тодор Дърлянов и популярните столични актьори Христо Гърбов и Албена Павлова.

Основната сюжетна линия се движи около голямата любов, която оставя трайни отпечатъци дори и след смъртта. Известната писателка Роуз Стайнер пресъздава с въображението си образа на починалия й любим Уолш Макларън, като разговаря с него. На фона на тези чувства се заражда и една нова връзка, белязана от младостта.

"Духът на любовта" е една от последните пиеси на големия американски драматург Нийл Саймън и надминава по въображение и майсторство всичко написано от него преди това. Тънък психолог, майстор на театралния диалог и сюжет, авторът изпълва сцената с много хумор и атрактивност.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама