Трима са задържани за убийството на Александра

08:46, 14 апр 16 25 285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима души са задържани във връзка с убийството на 13-годишната Александра Любенова Сивриева от Провадия. Според БНТ това са съпрузите Ивелина и Красимир Станеви и Ахмед Обретенов по прякор Хъртито, който е братовчед на Красимир. Местни жители твърдят, че тримата вече са откарани в следствения арест във Варна. От полицията продължават да пазят пълно мълчание по случая, а от прокуратурата до момента са потвърдили единствено, че намереното във вторник тяло в изоставения „Ловен дом“ в Провадия е действително на Александра.

Задържаното семейство деляло общ двор с бабата на Александра, при която живеела и убитата тийнейджърка. Красимир и бременната Ивелина били последните, с които е разговаряло момичето преди изчезването си на 22 март. Хъртито пък твърдял, че я е видял да се качва в кола.

Днес трябва да станат известни резултатите от аутопсията на Александра. Те ще дадат повече яснота за начина, по който е убита, и за приблизителната дата на престъплението. Според първоначалната версия смъртта й е причинена от удушаване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама