Радан Кънев: Шефът на ДАИ е бушон, партийната зависимост разяжда държавата

09:31, 14 апр 16 25 263 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Партийната зависимост и некадърност в администрацията разяждат държавата отвътре. Има процес на дълбока корупция в тази много важна част от държавната администрация. Тези хора са назначени изцяло по партиен признак и са дълбоко корумпирани. Това коментира в сутрешния блок на бТВ лидерът на ДСБ Радан Кънев.

По думите му заради напрежението се налага да „изгори и един бушон“, както е в случая с шефа на ДАИ Цветелин Цветанов.

„По същия начин току някой дилър на наркотици изгори, за да работят другите спокойно", допълни той по казуса с дискотеката на фолк певеца Константин в София.

Кънев разказа, че само няколко часа, след като получил призовката да се яви в специализираната прокуратура, без да е указано по каква тема, в.“Труд“ е публикувал, че го викат заради ДАИ. „Вестник, който атакува персонално мен, Христо Иванов, и излага точките на Цацаров и прокуратурата. Този вестник има информация, с която аз не разполагам. Тя идва от прокуратурата, умишлено пусната в пресата, за да създаде медийна интрига“, обясни той.

Кънев обаче няма да се яви на разпита, тъй като по това време ще е в избирателния си район. Увери обаче, че ще каже всичко, което го попитат.

„Продължаваме да искаме оставката на министър Ивайло Московски“, каза още лидерът на ДСБ. Каза още, че ако е искал, отдавна е щял да стане министър, защото не просто го канили, а настоявали – и от ГЕРБ, и от Реформаторския блок. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама