Община Шумен пусна поръчка за газифицирането на три детски заведения

12:35, 14 апр 16 25 249 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Шумен обяви обществена поръчка за газифициране на три детски заведения - Детска ясла №11 – „Трaкийче”, Детска градина №25 – „Братя Грим” – корпус А и Б, Детска градина №32 – „Дружба”.

Прогнозната стойност за извършването на дейностите е  533 162 лв. без ДДС.

За газификация на Детска ясла № 11 – “Тракийче” прогнозната сума е 210 412 лв., за Детска градина № 25 – “Братя Грим” до 201 208 лв. , а за Детска градина № 32 – “Дружба” 121 541 лв.

Сред дейностите, които ще трябва да извършват строителеите, са монтажни дейности на котелно помещение, тръбна мрежа и отоплителни тела, изграждане на вентилационни инсталации За тези дейности Общината е определила срок за изпълнение 3 месеца.

Като изискване към тях е поставено в последните 5 години да са извършвали подобни дейности, като цената им да е поне наполовината на обявената поръчка, както и да разполагат с удостоверение, че могат да извършват поддръжка на съоръжения с повишена опасност.

Класирането на кандидатите ще става на база срока за извършване на строително-монтажните работи, срока за гаранция и цена. Тежестта на трите показателя е 20, 20 и 60 процента

Крайният срок за подаване на оферти е 11 май.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама