Встъпи в длъжност новият заместник областен управител на Добрич

15:01, 14 апр 16 25 443 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новият заместник-областен управител Сали Феим бе представен днес пред служителите на администрацията от областния управител Детелина Николова. Той е назначен със заповед на министър-председателя Бойко Борисов.

Заместник областният управител Сали Феим ще подпомага реализирането на правомощията на Областния управител в провеждане на държавната политика на регионално ниво, организиране и осъществяване взаимодействие с териториалните звена на централната администрация на изпълнителната власт на територията на областта, както и с органите на местното самоуправление и местната администрация. Той ще подпомага и областния управител при осъществяване на по-ефективна координация и управление на взаимовръзките с другите държавни органи и политическите кабинети на членовете на Министерски съвет.

Зам.-областният управител ще отговаря за следните ресори: здравеопазване, социални дейности, образование и читалищни дейности, спорт и младежки дейности, етнически и интеграционни въпроси, околна среда и води, защита на населението при бедствия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама