Уволнен шеф на полицията става зам.-кмет на Асеновград

15:07, 14 апр 16 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бившият вече директор на РПУ-Асеновград, който беше арестуван с обвинения за лично укривателство и за търговия с влияние, поема зам.-кметското място в Асеновград с ресор общинска собственост и контрол на инспектората за паркинги и гаражи.  

"Бил съм  21 години служител на МВР. Минал съм през всички постове в едно РПУ, а от 11 април 2016 година съм прекратил взаимоотношенията си с министерството. Задължително ще търся правата си. Но не заради финансови обезщетения. Това няма да реши проблема с уронването на престижа ми, но ще изчистя името си", каза Темелков.

Зам.-председателят на партия АБВ Румен Петков отново коментира задържането на Димчо Темелков, началника на РУП-Първомай Васил Налбантов и още трима служители на МВР през септември миналата година.

"Министър Румяна Бъчварова допусна вътрешната сигурност да се превърне в инструмент за саморазправа с кадри на министерството по един брутален начин. Тези арести показват, че в системата на МВР и специално вътрешна сигурност има много тежки пороци. Това сочи, че тази служба може да бъде политически използвана", заяви Петков

Спорен него подобен род непочтени действия остават безнаказани и дори се стимулират.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама